Afwerkvloer storten

U heeft diverse mogelijkheden met betrekking tot de afwerking van uw vloer. Wilt u een betonnen afwerkvloer laten storten in uw woonkamer of schuur? VBH Totaalvloeren is dé vloerspecialist voor de afwerking van uw vloer. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vakkundig een betonnen afwerkvloer laten storten in uw omgeving. De afwerkvloer, ofwel de afwerklaag, wordt op de dekvloer geplaatst en biedt tal van mogelijkheden. Naast betonvloeren kunt u bij VBH Totaalvloeren kiezen voor de volgende afwerkvloeren:

  • Hout;
  • PVC;
  • Tegels.

Wij plaatsen uw vloer van A tot Z

VBH Totaalvloeren biedt een uniek concept met alles onder één dak. Wij staan voor het snel realiseren van een vloer op maat voor u. U kunt daarom bij ons terecht voor:

Bij het uitvoeren van de werkzaamheden staat u als klant centraal. VBH Totaalvloeren hecht hierbij veel waarde aan de kwaliteit van de vloer en de veiligheid van de omgeving. Dit kunnen wij waarborgen door onze certificaten.

Vraag direct een offerte aan

Zoekt u dé specialist voor het laten storten van uw afwerkvloer? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons direct bereiken via info@vbhtotaalvloeren.nl en +31 (0)73-6907943 voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. VBH Totaalvloeren: voor het storten van uw afwerkvloer!

Binnen VBH wordt er gewerkt met een totaalconcept, waardoor wij voor u een diversiteit aan werkzaamheden kunnen verrichten. Zo kunt u ook bij ons terecht voor betonpompen en sloopwerkzaamheden. Meer hierover vindt u op www.vbhbetonpompen.nl en www.vbhtotaalvloeren.nl. Een kleine impressie van de mogelijkheden vindt u eveneens op onze Facebookpagina.

Afwerkvloer | VBH Totaalvloeren
VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943