Afwerkvloer

Wilt u een nieuwe afwerkvloer laten leggen of storten in uw keuken, woonkamer of schuur? VBH Totaalvloeren is dé vloerspecialist van A tot Z! De afwerkvloer is de bovenste laag van een vloer en zodoende zichtbaar voor het oog. Deze afwerklaag wordt op de (cement)dekvloer geplaatst en biedt tal van mogelijkheden voor de afwerking van uw vloer. Doordat de afwerklaag bepalend is voor het uiterlijk van uw vloer, dient u hiervoor een doordachte keuze te maken. U heeft onder andere mogelijkheden tot:

  • Houten afwerkvloeren;
  • Tegelvloeren;
  • Betonvloeren;
  • PVC vloeren.

Van laminaat tot tegels, VBH Totaalvloeren sloopt uw oude vloer en plaats vervolgens de gewenste afwerkvloer. Wij bespreken graag uw wensen door en zorgen ervoor dat uw huis als een thuis aanvoelt. U kunt daarom rekenen op enthousiaste professionals die gericht meedenken en secuur uw afwerkvloer aanleggen. Wij streven naar de allerhoogste kwaliteit en zullen dit altijd waarmaken!

Betonvloer als afwerkvloer plaatsen

Afhankelijk van uw wensen helpen wij bij het realiseren van uw droomvloer. Wij zien steeds vaker dat zowel bedrijven als particulieren kiezen voor een mooie betonvloer als afwerklaag. Zo heeft u vele opties met betrekking tot een betonnen afwerkvloer. Het woonbeton is beschikbaar in diverse kleuren. Dit kunnen wij eventueel gevlinderd en monoliet afgewerkt opleveren. Bovendien zijn er mogelijkheden tot het opschuren en polijsten van uw vloer. Dit zorgt ervoor dat er gesproken kan worden over een zogenaamde hiperfloor.

Vloerverwarming leggen in cementdekvloer

De afwerkvloer wordt geplaatst op de (cement)dekvloer en vormt het fundament van een ijzersterke vloer. Bij het plaatsen van uw (cement)dekvloer kunt u kiezen om leidingen hierin te verwerken. Daarnaast kunt u in uw (cement)dekvloer vloerverwarming leggen. Wilt u vloerverwarming in uw huis? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Door ons unieke concept leggen wij uw complete vloer van A tot Z aan, zonder concessies!

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer informatie over het slopen van uw vloer en het leggen van een nieuwe vloer? Neem dan contact met ons op via 073-6907943 of info@vbhtotaalvloeren.nl. U kunt ons verder volgen op Facebook voor een impressie van de vele mogelijkheden. VBH Totaalvloeren: dé specialist voor uw afwerkvloer!

Afwerkvloer | VBH Totaalvloeren
VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. Deze betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.

Lees meer

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.

Lees meer

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.

Lees meer

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943