Afwerkvloer

Een afwerkvloer is de bovenste laag van een vloer en zodoende zichtbaar voor het oog. Deze afwerklaag wordt op de (cement)dekvloer geplaatst en biedt tal van mogelijkheden voor de afwerking van uw vloer. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Hout;
  • Tegels;
  • Beton.

Tegels, hout, laminaat of PVC; voor afwerkvloeren schakelt u VBH Totaalvloeren in. Onze experts gaan graag aan de slag voor het plaatsen van de afwerkvloer. Wij bespreken uw wensen en laten uw huis als een thuis aanvoelen. VBH Totaalvloeren begrijpt als geen ander dat uw vloer zeer belangrijk. U kunt daarom altijd rekenen op enthousiaste professionals die secuur uw vloer aanleggen. Wij streven naar de allerhoogste kwaliteit en maken dit waar!

Betonvloer als afwerkvloer plaatsen

Wij zien steeds vaker dat bedrijven en particulieren kiezen voor een mooie betonvloer als afwerklaag. Afhankelijk van uw wensen helpen wij bij het realiseren van uw droomvloer. U heeft vele mogelijkheden met betrekking tot een betonnen afwerkvloer. Zo is woonbeton beschikbaar in bijna alle kleuren. Uiteraard kan het gevlinderd en monoliet afgewerkt worden. Bovendien zijn er mogelijkheden tot opschuren en polijsten. Dit zorgt ervoor dat er gesproken kan worden over een zogenaamde hiperfloor.

Vloerverwarming leggen

Heeft u nog andere speciale wensen ten aanzien van uw vloer? Zoals het leggen van vloerverwarming? Onze ervaren monteurs plaatsen graag vloerverwarming in uw huis. Door ons unieke concept leggen wij uw complete vloer van A tot Z, zonder concessies!

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer informatie over het slopen van uw vloer en het aanbrengen van een nieuwe vloer? Aarzel geen moment en neem contact met ons via 073-6907943 of info@vbhtotaalvloeren.nl. U kunt ons volgen op Facebook voor een impressie van de vele mogelijkheden.

VBH Totaalvloeren: dé specialist voor uw afwerkvloer!

Afwerkvloer | VBH Totaalvloeren
VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. Deze betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.

Lees meer

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.

Lees meer

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.

Lees meer

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943