Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer. Hierbij kunt u denken aan:

  • Houten vloer;
  • Tegelvloer;
  • Betonnen afwerkvloer;
  • Vele andere mogelijkheden.

Tegels, hout, laminaat of bijvoorbeeld PVC: voor iedere afwerkvloer schakelt u VBH Totaalvloeren in. Onze experts gaan graag aan de slag voor het plaatsen van de afwerkvloer. Wij bespreken uw wensen en laten uw huis als een thuis aanvoelen. VHB Totaalvloeren begrijpt als geen ander dat uw vloer zeer belangrijk is in uw huis. U kunt daarom rekenen op enthousiaste professionals die secuur uw vloer aanleggen. Wij streven naar de allerhoogste kwaliteit en maken dit waar!

Betonvloer als afwerkvloer

Wij zien steeds vaker dat bedrijven en particulieren kiezen voor een mooie betonvloer. Afhankelijk van uw wensen helpen wij bij het realiseren van uw droomvloer. Één prachtige afwerkvloer is een betonvloer. U heeft vele mogelijkheden met een betonnen afwerkvloer. Zo is woonbeton beschikbaar in bijna alle kleuren. Uiteraard kan het gevlinderd en monoliet afgewerkt worden. Bovendien is er de mogelijkheid tot opschuren en polijsten. Dit zorgt ervoor dat er gesproken kan worden over een zogenaamde hiperfloor.

Wilt u meer informatie over de diensten die VBH Totaalvloeren aanbiedt? Informatie over het slopen van uw vloeren en het aanbrengen van een prachtige vloer? Aarzel geen moment en neem contact met ons via 073-6907943 of info@vbhtotaalvloeren.nl. VBH Totaalvloeren is dé specialist voor uw vloer van A tot Z!

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. Deze betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.

Lees meer

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.

Lees meer

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.

Lees meer

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943