Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte. Uiteraard kan een dekvloer ook zijn dienst doen als vloerafwerking.

Cementdekvloer

Een dekvloer wordt ook wel een cementdekvloer genoemd. Deze onderlaag is ideaal omdat hij makkelijk vlak gesmeerd kan worden. De cementdekvloer is de gewenste oplossing voor het weg werken van waterleidingen, vloerverwarming en andere elektra. Daarnaast is het ook de basis voor de uiteindelijke afwerkvloer.

Egaliseren

Egaliseren gebeurt om de ondervloer volledig vlak te maken. VBH Totaalvloeren kamt een vloeibare mix van een aantal millimeter over de dekvloer om de vloer zo glad mogelijk te maken. Dit brengt de volgende voordelen:

    • Niet hoeven uitbreken van de dekvloer;
    • Een perfect vlakke basis voor bijvoorbeeld pvc;
    • Kan worden gebruikt als afwerklaag door in kleur te mixen.

VBH Totaalvloeren staat u bij in het gehele proces van uw vloer. Zowel het aanbrengen van een dekvloer als het egaliseren van de vloer behoort tot onze kerntaken. Wij treden op als het aanspreekpunt en ontzorgen u volledig. VBH Totaalvloeren: dé specialist voor uw vloer van A tot Z!

Afwerkvloer | VBH Totaalvloeren
VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren

Wat kunnen wij voor u doen?

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. Deze betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.

Lees meer

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.

Lees meer

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.

Lees meer

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943