Vloeren Boxtel

Wilt u graag een nieuwe vloer in uw woning regio Boxtel? Kies als partner voor VBH Totaalvloeren Wij zijn gespecialiseerd in het gehele proces omtrent vloeren. Wij slopen uw oude vloer en plaatsen een gloednieuwe vloer. U kunt rekenen op een uitstekende afwerking!

Door alles rondom uw vloer door VBH Totaalvloeren uit te laten voeren, kunnen wij u als klant ontzorgen. Er is namelijk maar één aanspreekpunt. Dit is prettiger dan contact met meerdere bedrijven en zorgt er bovendien voor dat de werkzaamheden doorlopen.

Uw vloer van A tot Z in Boxtel

Wij staan u bij voor alle werkzaamheden met betrekking tot uw vloer. Dit begint bij een nieuwe betonvloer als constructievloer. Dit is noodzakelijk om een goed, sterk fundament te verkrijgen. Eventueel kunnen wij een betonvloer ook als afwerklaag plaatsen.

Verder kunt u bij VBH Totaalvloeren terecht voor:

  • Vloerverwarming;
  • Plaatsen van een nieuwe dek- of afwerkvloer.

Afwerkvloer

Uw vloer is van essentieel belang voor de uitstraling van uw huis. Afhankelijk van uw wensen realiseert VBH Totaalvloeren een afwerklaag die volledig bij u past. Hierbij houden wij rekening met u als klant. Met betrekking tot de juiste afwerklaag kunt u kiezen voor:

  • Houten vloer;
  • Tegelvloer;
  • Betonvloer;
  • Uw keuze..

Wie zijn wij?

Door de jaren heen hebben wij onze specialisatie naar het slopen en plaatsen van vloeren verlegd. Ons unieke concept zorgt ervoor dat wij u ontlasten. Hier zijn wij meer dan trots op!

Contact

VBH Totaalvloeren is u graag van dienst voor uw vloer in de regio van Boxtel. Wilt u meer informatie? Vul het contactformulier in, zodat wij zo spoedig mogelijk contact opnemen. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 073-6907943.

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943

VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren