Vloeren Boxtel

Wilt u graag een nieuwe vloer laten aanleggen voor uw woning in de regio Boxtel? Kies als partner voor VBH Totaalvloeren Wij zijn gespecialiseerd in het gehele proces omtrent vloeren. Wij slopen uw oude vloer en plaatsen een gloednieuwe vloer. U kunt rekenen op een uitstekende afwerking!

Door alles rondom uw vloer door VBH Totaalvloeren uit te laten voeren, kunnen wij u als klant ontlasten. U heeft namelijk maar één aanspreekpunt. Dit is prettiger dan contact met meerdere bedrijven en zorgt er bovendien voor dat de werkzaamheden snel doorlopen.

Uw vloer van A tot Z in Boxtel

U kunt bij ons terecht voor uw vloer van A tot Z. Dit begint bij een nieuwe betonvloer als constructievloer. Dit is noodzakelijk om een goed, sterk fundament te verkrijgen. Eventueel kunnen wij ook een betonvloer als afwerklaag plaatsen. Verder kunt u bij VBH Totaalvloeren terecht voor:

Afwerkvloer

Uw vloer is van essentieel belang voor de uitstraling van uw huis. Afhankelijk van uw wensen realiseert VBH Totaalvloeren een afwerklaag die volledig bij u past. Hierbij houden wij rekening met u als klant. Met betrekking tot de juiste afwerklaag kunt u kiezen voor:

  • Hout;
  • Tegels;
  • Beton;
  • Uw keuze..

Wie zijn wij?

Door de jaren heen hebben wij onze specialisatie verbreed naar zowel het slopen als aanleggen van vloeren. Ons unieke concept zorgt ervoor dat wij u ontlasten. Hier zijn wij meer dan trots op!

Contact

VBH Totaalvloeren is u graag van dienst voor uw vloer in de regio van Boxtel. Wilt u meer informatie? Vul het contactformulier in, zodat wij zo spoedig mogelijk contact opnemen. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 073-6907943 of via Facebook.

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943

Afwerkvloer | VBH Totaalvloeren
VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren