Vloeren Drunen

Woont u in de regio Drunen en wilt u in uw woning een nieuwe vloer laten plaatsen? VBH Totaalvloeren biedt een uniek concept, waarbij wij het gehele proces van uw vloer voor onze rekening nemen. Van het slopen tot de afwerking van uw nieuwe vloer; VBH Totaalvloeren ontlast u volledig. U heeft te maken met één aanspreekpunt dat alle zaken voor u regelt!

Mogelijkheden tot vloerverwarming

Onze ervaren medewerkers plaatsen graag vloerverwarming in uw woning. Na het slopen van de vloer en het aanleggen van een constructievloer, wordt de vloerverwarming aangebracht. Vervolgens plaatsen wij een dek– en afwerkvloer, zodat uw vloer naar wens wordt opgeleverd.

Vloerverwarming is niet alleen behaaglijk wooncomfort. Het heeft meer voordelen:

  • Besparing op de energiekosten;
  • Uw woning wordt gelijkmatig verdeeld verwarmd;
  • Geen radiatoren in het zicht;
  • Uw woning is meer waard;
  • In de zomer kunt u uw woning koelen met vloerverwarming.

Afwerkvloeren

De keuze van de afwerklaag is bepalend voor de sfeer in het huis. Bij VBH Totaalvloeren heeft u een ruime keuze in de soorten afwerkvloeren. U kunt denken aan:

  • Houten vloeren;
  • Tegelvloeren;
  • Betonnen afwerkvloeren.

Naar wens plaatsen wij een afwerkvloer die volledig past bij uw wensen. Bespreek uw voorkeuren met ons door, zodat uw huis als een thuis aanvoelt.

Contact voor uw vloer in Drunen

VBH Totaalvloeren is gevestigd in Den Bosch. U kunt contact met ons opnemen door het contact in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Wij zijn tevens telefonisch te bereiken op telefoonnummer 073-6907943. VBH Totaalvloeren: voor uw vloer in de regio van Drunen!

Volgt u VBH al op Facebook? Hier verkrijgt u een goede impressie van de mogelijkheden die wij onze klanten bieden. Verder vindt u hier diverse gerealiseerde projecten!

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943

VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren