Vloeren Eindhoven

Uw oude vloer slopen en vervolgens een gloednieuwe vloer plaatsen? Hiervoor op zoek naar een bedrijf die alle werkzaamheden kan realiseren? Met één vast aanspreekpunt, makkelijk en snel? Zoek dan niet verder: VBH Totaalvloeren is dé vloerspecialist van A tot Z. In regio Eindhoven slopen én plaatsen wij graag uw vloeren. Korte lijnen in combinatie met hoogwaardige kwaliteit: dát is waar VBH Totaalvloeren voor staat!

Wat realiseren wij?

VBH Totaalvloeren is zeer gespecialiseerd in het slopen van vloeren. Hierbij houden wij nauwlettend de omgeving en mensen in de gaten. Restafval wordt op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd én wij houden onze werkomgeving te allen tijde stofvrij. Echter kunnen wij veel meer dan alleen het slopen van vloeren. VBH Totaalvloeren staat voor een uniek concept dat alleen door ons wordt aangeboden. Wij ontzorgen u namelijk volledig van A tot Z bij het slopen én plaatsen van uw vloer. Geen andere partij, slechts één partij die alles voor u regelt.

Veelal wordt gedacht dat het plaatsen van een vloer om alleen een afwerkvloer gaat. Dit betreft dan een houten vloer uit het keramisch parket, een tegelvloer of bijvoorbeeld een betonnen afwerkvloer. Er wordt hierbij echter geen rekening gehouden met de betonvloer en dekvloer die aangelegd dienen te worden. Alvorens een afwerkvloer vakkundig geplaatst kan worden, dienen deze vloeren professioneel en op maat gelegd te zijn. Als totaalspecialist nemen wij het gehele proces voor onze rekening!

Vragen?

Wilt u ons inschakelen als vloerspecialist voor uw vloer in regio Eindhoven? Neem contact op met VBH Totaalvloeren. Vul het contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een passend antwoord. VBH Totaalvloeren: uw partner die met u meedenkt met het realiseren van uw wensen op vloergebied!