Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming. Na het slopen van uw vloer én het aanleggen van een constructievloer kan er vloerverwarming worden aangebracht. Dit gebeurt door onze ervaren monteurs. Hergebruik van uw oude pomp of een compleet nieuwe installatie? Bij VBH Totaalvloeren kunt u met elke situatie terecht.

Waarom vloerverwarming?

Het plaatsen van vloerverwarming kunt u met een gerust hart aan VBH Totaalvloeren overlaten. Maar waarom zou u dit laten aanleggen? Wij sommen graag de voordelen voor u op een rijtje:

  • Meer rendement uit uw CV ketel. U zult dus geld besparen.
  • Minder last van vochtigheid in uw woning. Dit betekent direct ook minder schimmels en andere schadelijke bacteriën. Vloerverwarming is indirect goed voor uw gezondheid.
  • Een vernieuwde én frissere woonkamer. Geen radiatoren meer in uw woonkamer, wat uw kamer een stuk aantrekkelijker maakt.

Dekvloer en het vervolg

Nadat er vloerverwarming is geplaatst, dient er een dekvloer en een afwerkvloer aangebracht te worden. VBH Totaalvloeren is uniek in het concept dat wij aan onze klanten bieden. U kunt bij ons terecht voor het totaalplaatje aan uw vloer, van het slopen van vloeren tot aan het plaatsen van een afwerkvloer. Wij zorgen als vloerspecialist ervoor dat uw vloer er gelikt en nieuw uitziet. U heeft één aanspreekpunt, waardoor u contact heeft met één partij. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit ontzorgend en veel sneller werkt. Geen partijen meer die door elkaar werken, maar één specialist die alles van A tot Z regelt.

Wilt u meer informatie over VBH Totaalvloeren en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord omtrent de mogelijkheden die VBH Totaalvloeren te bieden heeft.

Afwerkvloer | VBH Totaalvloeren
VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren

Wat kunnen wij voor u doen?

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. Deze betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.

Lees meer

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.

Lees meer

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.

Lees meer

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943