Zandcementvloer storten

Wilt u een dekvloer laten aanbrengen als onderlaag voor uw afwerkvloer? Laat uw zandcementvloer storten door VBH Totaalvloeren. Om de gewenste hoogte van uw onderlaag te bereiken, gebruiken wij een mix van zand, cement en water. Verder kunt u met het laten storten van een zandcementvloer diverse objecten wegwerken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

  • Waterleidingen;
  • Vloerverwarming;
  • Elektra.

Om vervolgens de ondervloer vlak te maken, kammen wij een vloeibare mix over de dekvloer om de vloer zo glad mogelijk te maken. Dit wordt ook wel egaliseren genoemd.

Het plaatsen van uw afwerkvloer

VBH Totaalvloeren hanteert een uniek concept met één aanspreekpunt. U wordt op vakkundige wijze geholpen en ontlast door onze medewerkers. VBH Totaalvloeren staat u bij voor uw vloer van A tot Z. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor:

Met betrekking tot uw afwerkvloer heeft u diverse keuzes. Zo kunt u kiezen voor een tegelvloer, maar ook voor een betonnen afwerkvloer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat uw wensen inventariseren door onze medewerkers. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van dé perfecte vloer.

Wij combineren kwaliteit met een persoonlijk contact

Met één aanspreekpunt verzorgen wij al uw wensen en wordt uw vloer vakkundig gelegd, zonder concessies! Wilt u direct een zandcementvloer laten storten? U kunt VBH Totaalvloeren bereiken via +31 (0)73-6907943 en info@vbhtotaalvloeren.nl. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan wij voor een hoge kwaliteit met aandacht voor de omgeving. Zo houden wij nauwlettend de veiligheid van u en onze medewerkers in de gaten. Dit kunnen wij waarborgen als erkend leerbedrijf en onze VCA-certificatie!

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943

Afwerkvloer | VBH Totaalvloeren
VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren